Logo

Professionele privélessen in zwemmen voor kinderen en volwassenen met gegarandeerd snel resultaat

Share

Professionele privézwemlessen voor kinderen en volwassenen met gegarandeerd snel resultaat!

Leren zwemmen met Swimley

Elk jaar leren ongeveer honderd kinderen en volwassenen in het Antwerpse zwemmen dankzij Swimley. Onze privélessen werpen al snel vruchten af aangezien er geen afleiding van andere bezoekers of zwemgroepen is en de oefeningen uitgevoerd worden in een optimale setting met professionele begeleiding. Niet alleen kinderen kunnen bij ons terecht voor zwemlessen, ook volwassenen met waterangst en personen die al kunnen zwemmen maar die hun zwemstijl technisch en conditioneel willen verbeteren kunnen bij ons privélessen nemen. 

Aanbod privézwemlessen

(vanaf 4 jaar)

  • individuele lessen
  • duolessen (met twee deelnemers) 

Onze zwemlessen gaan door in vier Antwerpse zwembaden: Arena Deurne, Ieperman Wilrijk, Sorghvliedt Hoboken, Wezenberg Antwerpen en De Schinde Ekeren. We werken steeds per lessenreeks, aantal lessen hangt af van periode, elke les duurt 30 minuten. De lesgevers van Swimley zijn gediplomeerd en erkend als zwemlesgever in de Antwerpse zwembaden. Onze gekwalificeerde zwemlesgevers zorgen met veel enthousiasme en passie voor hun vak binnen een mum van tijd voor het gewenste resultaat! 

Geen sprong in het diepe

Om ervoor te zorgen dat onze aanpak optimaal aansluit bij uw kunnen of bij dat van uw kind, kunt u bij de inschrijving al vermelden wat u of uw kind al kan of durft. Is uw kind nog nooit in een zwembad geweest? Kunt u nog geen volledige baanafstand zwemmen? Bent u bang in het diepe water? Laat ons dit weten en wij zorgen voor begeleiding op maat. Zeker wanneer u duolessen neemt is het voor het bepalen van het niveau belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn. Een aangepast niveau zal de deelnemers nog meer stimuleren en het leerproces alleen maar ten goede komen. Tijdens de eerste zwemles maken we kennis met elkaar en testen we het effectieve zwemniveau. Daarna volgt watergewenning en worden de basisvaardigheden aangeleerd (te water gaan, onder water gaan, drijven in buik- en rugligging, pijlen in buik- en rugligging, aquatisch ademen). Vervolgens kunnen we stilletjesaan een zwemslag naar keuze aanleren. U kiest zelf of u voor schoolslag, borstcrawl of rugcrawl gaat.

In beeld